Verkoopprocedure

28-02-2024

Overige berichten

Het is bijna zover! Aankomende donderdag 29 februari zal de verkoop van de 27 appartementen in Sonnenwijzer starten. 

 

Uitnodiging Start Verkoopbijeenkomst 
Samen met Berg Makelaardij nodigen wij u van harte uit om op donderdag 29 februari de start verkoopbijeenkomst te bezoeken.

Waar: De Hoeksteen, Goudplevier 103 IJsselmuiden
Tijd: tussen 16.30 en 18.30 uur

Hier zal het verkoopteam klaar staan om u over Sonnenwijzer te vertellen en uw vragen te beantwoorden. U ontvangt van ons dan ook de verkoopdocumentatie, waaronder de brochure en prijslijst. De verkoopdocumentatie is na de start verkoopbijeenkomst ook digitaal beschikbaar op www.sonnenwijzer.nl.

De inschrijfperiode voor dit project loopt van donderdag 29 februari 16.30 uur tot en met maandag 11 maart 17.00 uur.
Mocht u na de sluitingsdatum inschrijven, dan komt u automatisch op de reservelijst te staan. 

Let op! Snelheid van de inschrijving maakt niet uit. U kunt dus thuis rustig de tijd nemen om de verkoopdocumentatie door te nemen en een weloverwogen keuze te maken voor uw favoriete appartementsnummers.

Verkoopprocedure: 
In het volgende document kunt u de verkoopprocedure van Sonnenwijzer lezen: 
Bekijk inschrijf- en verkoopprocedure
Het inschrijven voor een woning zal geheel digitaal gebeuren middels een digitaal inschrijfformulier dat klaar staat in uw account. Bij het inschrijven voor de nieuwsbrief heeft u dit account aangemaakt. 

De toewijzing zal op dinsdag 12 maart plaatsvinden door middel van een digitale matchmaker.
Dit is een systeem dat alle online inschrijfformulieren verzameld en met één druk op de knop de beste match maakt tussen de inschrijvingen en appartementsnummers. Hierbij houdt de matchmaker rekening met uw voorkeur voor appartementsnummers en zal geprobeerd worden om zoveel mogelijk mensen hun 1e keuze toe te wijzen. Zijn er meerdere inschrijvingen met een 1e voorkeur voor hetzelfde appartementsnummer, dan zal de digitale matchmaker random een kandidaat kiezen.
Na de toewijzing gaat de makelaar gelijk de kandidaten bellen die in aanmerking komen voor een appartement. Mocht u in de 1e ronde geen appartement toegewezen hebben gekregen dan ontvangt u een e-mail en zal u automatisch op de reservelijst komen. 


De komende weken zullen wij u met enige regelmaat een nieuwsbrief toesturen met updates over Sonnenwijzer.

Op dit moment staat alle beschikbare verkoopinformatie op de projectwebsite www.sonnenwijzer.nl

Hartelijke groeten,

Team Sonnenwijzer 

Overige berichten
28-02-2024